Korkovertailut – vertaile rahoitustuotteiden korkoja

Säästötilien ja määräaikaistalletusten korot

Säästötilien ja määräaikaistalletusten korot eivät tällä hetkellä päätä huimaa. Nostorajoituksettomien säästötilien parhaat korkotarjoukset ovat alle yhden prosentin. Määräaikaistalletuksille on saatavilla parempaa korkoa.


Asuntolainojen korot

Valtaosa suomalaisten uusista asuntolainoista on sidottu 12 kuukauden euribor-viitekorkoon eli vuoden euriboriin. Tällöin asuntolainan korko muodostuu euriborista ja pankin veloittamasta asiakaskohtaisesta marginaalista.

Katso asuntolainavertailusta, millä tasolla euriborit ovat ja millä marginaaleilla asuntolainoja tällä hetkellä myönnetään.


Luottokorttien korot

Luottokortin korkoon ja tilinhoitomaksuihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, jos et ole tottunut maksamaan luottokorttilaskuasi kerralla pois. Luottokorttivertailusta löydät tietoa Suomessa toimivien pankkien luottokorttien koroista ja kuluista.


Kulutusluottojen korot

Kulutusluottojen koroissa on isoja keskinäisiä eroja, ja varsinkin vakuudettomat luotot ovat kallista rahaa. Katso millaisin ehdoin Suomessa toimivat pankit ja rahoitusyhtiöt tällä hetkellä myöntävät kulutusluottoja.