Tietoa sivustosta & ota yhteyttä

Korkotutka.fi-sivuston tarkoituksena on tarjota puolueetonta, ajantasaista ja säännöllisin väliajoin päivittyvää tietoa erilaisten taloudellisten tuotteiden, kuten säästötilien, määräaikaistalletusten, asuntolainojen, luottokorttien ja kulutusluottojen koroista.

Sivustolta löytyviin vertailuihin pyrimme listaamaan kaikki ne pankit ja rahoitusyhtiöt, jotka kertovat säästötili-, luottokortti- tai lainatuotteensa korot ja muut ehdot omilla verkkosivustoillaan.

Kaikki vertailut on tuotettu puolueettomasti, emmekä tee yhteistyötä yhdenkään pankin tai rahoitusyhtiön kanssa. Emme myöskään tarjoa mitään sivustolla mainittuja tuotteita tai palveluita, emmekä kilpailuta niitä. Tarjoamme rahoitustuotteiden puolueettoman korko- ja hintavertailun sekä hyödyllistä yleistietoa yleisimpien rahoitusmuotojen koroista ja kuluista.

Sivuston ylläpidosta ja vertailutaulukoiden päivityksistä vastaa sivutoimisesti pieni tiimi, joka koostuu talousaiheista kiinnostuneista yksityishenkilöistä. Artikkelien tekstisisältöjä saa lainata ja hyödyntää ilman rajoituksia, kunhan lähteeseen on linkattu asianmukaisesti.

Korkotutka.fi:n eväste- ja tietosuojakäytännöistä löydät lisätietoa linkin takaa.

 

Sivuston tulonsaanti perustuu kumppanuusmainontaan

Korkotutka.fi-sivuston tulonsaanti perustuu kumppanuusmainontaan. Se tarkoittaa, että voimme saada välityspalkkion, jos siirryt sivustomme kautta asuntolainojen tai kulutusluottojen kilpailutuspalveluun ja päädyt kilpailuttamaan eri pankkien tai rahoitusyhtiöiden lainatarjouksia.

Kumppanuusmainontalinkkien käyttäminen ei vaikuta millään tavalla sinulle tarjottuihin hintoihin tai mihinkään muihin ehtoihin. Kaikki sivustolta löytyvät vertailut on tuotettu puolueettomasti ja kävijän hyödyksi.

Asuntolainoja ja kulutusluottoja kilpailuttavien palveluiden kanssa teemme yhteistyötä Adtraction-mainosverkon kautta.

Kumppanuusmainonnasta saatujen välityspalkkioiden ansiosta voimme pitää sivuston vertailut ajantasaisina ja samalla huolehdimme verkkosivuston ylläpitoon liittyvistä kuluista.

Lisätietoa kumppanuusmainonnasta löydät esimerkiksi Wikipediasta.

 

Varmista aina tiedot koroista ja hinnoista palveluntarjoajien omilta sivustoilta

Vaikka päivitämme vertailuja säännöllisesti, emme voi taata, että ne ovat juuri tänään ajantasaisia. Pankkien ja rahoitusyhtiöiden tili-, laina- ja korttiehdoissa voi tapahtua muutoksia hyvinkin nopeilla aikaväleillä. Etenkin määräaikaistalletusten ja säästötilien korot muuttuvat nopealla aikataululla.

Tarkista aina sivustolla mainittujen rahoitustuotteiden ajantasaiset ehdot ja tiedot palveluntarjoajien omilta verkkosivustoilta. Emme vastaa sivustolla mahdollisesti esiintyvistä vanhentuneista tai virheellisistä tiedoista tai niistä aiheutuvista vahingoista.

 

Ota yhteyttä

Löysitkö sivustolta virheen tai haluatko lähettää muunlaista palautetta? Saat ylläpitoon yhteyden lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info(at)korkotutka.fi.

Jos asiasi koskee jotain sivustolla mainittua rahoitustuotetta, ole suoraan yhteydessä kyseiseen palveluntarjoajaan.